Je zou haast vergeten dat het nog steeds zomer is als je kijkt naar de weersvoorspellingen voor aankomende week. De temperatuur zal deze week nog verder gaan zakken en daarbij blijft het elke dag regenen. Dit is dus als je het mij vraagt een goede reden voor een Netflix & Chil dag!

Op dit moment staan er op Netflix meerdere hondenfilms en hieronder volgt onze top 3:

1) A dog’s purpose

Dit is een heerlijke film over een reïncarnerende hond die opzoek gaat naar zijn oude baasje. Deze hond begrijpt niet goed waarom hij steeds terugkeert in een ander lichaam, maar laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Verder leert hij zichzelf steeds beter kennen door zijn zoektocht en wordt hij zich steeds meer bewust van de zin van het leven.

2) Benji

Deze Netflix original is een echte familiefilm waarin twee kinderen een hond willen adopteren en verborgen houden voor hun moeder. De band die de kinderen met de hond hebben is enorm aandoenlijk om te zien. Uit deze film blijkt maar weer hoe sterk de connectie tussen mens en dier kan zijn!

3) Air Bud

Deze klassieker keek ik voor het eerste toen ik kind was, maar blijft nog steeds een van mijn favorieten. Op Netflix staan nu zelfs drie delen: Super Smash, Golden Receiver & De Homerun. Ik zou zeggen houd een lekker Air Bud marathon dit weekend!

Meer Toby blogs