De zomer is geweldig, we kunnen dagen doorbrengen met onze beste vriendjes bij de zee, in het park of in onze tuin. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn tijdens deze warme dagen? 

We hebben met onze dierenarts gesproken en samen hebben we twee unieke ijs recepten bedacht – een zoete en een hartige. Dus haal je ijsvormpjes uit de kast en ga aan de slag!

Sweet as a Dog

We willen het beste voor onze honden, nietwaar? En soms betekent dit dat we ze een zoete maar gezonde traktatie willen geven. Voor het “Sweet as a Dog” ijsje heb je het volgende nodig: 

  • Aardbeien
  • Bosbessen
  • Kokoswater (dit helpt uw hond om nog beter gehydrateerd te blijven, maar u kunt ook kraanwater gebruiken). 

Doe alle ingrediënten samen in de ijsvormpjes en vries het in tot het diepgevroren is. Daarna kunt u het eruit halen en aan uw hond geven (ons advies is om het buiten aan uw hond te geven, zodat uw huis niet vies wordt).

All You Need

Het enige wat u voor dit recept nodig hebt, is: 

  • Zelfgemaakte kippenbouillon (zonder toegevoegd zout). (In plaats van bouillon kunt u ook kraanwater gebruiken).
  • Toby brokken
  • Wortels

Maak de kippenbouillon. Snijd de wortels in kleine stukken. Laat de bouillon afkoelen wanneer deze klaar is. Doe vervolgens alles in de ijsvormpjes en vries dit in tot het diepgevroren is. Daarna kunt u het eruit halen en kan uw hond ervan genieten.

Bent u geïnspireerd om het te proberen? Wij zien graag uw resultaten. Upload ze naar Facebook of Instagram met de hashtag #TobyIceLolly

Meer Toby blogs