1. Jouw hond begrijpt je altijd

Of je nu blij of verdrietig bent, je hond weet altijd hoe het met je gaat.  Hij is er voor jou en samen gaan jullie door dik en dun. Je beste vriend weet namelijk altijd precies hoe hij je kan opvrolijken.

2. Samen hebben jullie altijd het meeste plezier

Er gaat niets boven een avontuur met je viervoeter. De tijd die je samen doorbrengt vliegt snel voorbij. De weekenden zijn gereserveerd voor activiteiten samen, want er is geen betere manier dan een ontspannen weekend doorbrengen met jouw beste maatje?

3. Jouw hond geeft je nieuwe levenservaringen

Jouw hond heeft je niet alleen onvoorwaardelijke liefde getoond, maar ook een levensles om te genieten van de kleine dingen in het leven. Omdat honden worden geleid door hun instincten en vertrouwen op hun intuïtie, kunnen wij mensen ervan leren om aandacht te besteden aan ons onderbuikgevoel, want dat is meestal juist.

4. Jij hebt de beste knuffelpartner van de hele wereld

Honden zijn bij zoveel zaken absolute professionals, maar knuffelen staat zeker bovenaan hun lijstje van goede eigenschappen. Als je na een lange dag lekker op de bank wil liggen, kun je er zeker van zijn dat jouw hond zich bij je zal aansluiten. Onze harige vrienden bewijzen ons dat het leven echt mooi is.

5. Jouw hond en jij zijn onafscheidelijk

De liefde van jouw hond is grenzeloos en onvoorwaardelijk. Of je nu samen knuffelt of samen wandelt – jullie doen bijna alles samen. En als je niet thuis bent? Dan zal jouw hond aan je denken totdat je het huis weer binnen komt lopen. Dit gevoel kan nauwelijks worden overtroffen, nietwaar?

Het allerbeste voor Moederdag, beste Mama’s…

Meer Toby blogs